728 x 90

McLaren не намира нищо "готино" в SUV автомобилите

Голяма част от производителите на най-екзотичните автомобили в света вече се "предадоха" на SUV манията. Това през годините сториха Bentley, Lamborghini, Rolls-Royce и Porsche, а скоро към тях ще се присъединят и Ferrari и Aston Martin. Една от наистина малкото марки, които устояват на изкушението да продаваш джипки, е McLaren. Изглежда намеренията против този тип

Голяма част от производителите на най-екзотичните автомобили в света вече се "предадоха" на SUV манията. Това през годините сториха Bentley, Lamborghini, Rolls-Royce и Porsche, а скоро към тях ще се присъединят и Ferrari и Aston Martin.

Една от наистина малкото марки, които устояват на изкушението да продаваш джипки, е McLaren. Изглежда намеренията против този тип машини в Уокинг са доста твърди, както разбираме от скорошно интервю.

Дарън Годард, директор на сериите Sports в McLaren, коментира, че "няма нищо готино в SUV автомобилите". Той добавя: "При тях се търси само обем на продажби. Разликата с екзотичните автомобили е огромна."

Очевидно, SUV автомобил не е в плановете на марката. Но пък инженерите от McLaren вече работят по първия електрически модел, който засега е в доста ранен етап от развойната си дейност.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт