728 x 90

Следващото поколение KIA Stinger е под въпрос

KIA Stinger е най-луксозният, най-мощният, най-бързият и най-скъпият модел на корейската марка. Изглежда това не са достатъчни качества да осигурят на возилото следваща генерация. Хора от дизайнерското студио на марката в Германия признават в скорошно интервю, че седанът не се представя на пазара по начина, по който трябва. Продажби има, но не са особено задоволителни.

KIA Stinger е най-луксозният, най-мощният, най-бързият и най-скъпият модел на корейската марка. Изглежда това не са достатъчни качества да осигурят на возилото следваща генерация.

Хора от дизайнерското студио на марката в Германия признават в скорошно интервю, че седанът не се представя на пазара по начина, по който трябва. Продажби има, но не са особено задоволителни.

Точно това поставя на карта бъдещето на Stinger – дали ще има следващо поколение засега не е ясно, но възможностите намаляват.

Все пак, надежда има. От KIA коментират, че Stinger и изцяло нов модел и изобщо нова идея за марката, която изисква време, за да се наложи сред клиентите.

Поради тази причина, корейците ще продължат със сигурност да подобряват сегашната генерация на модела, а скоро ще бъде взето решение и за наследник на Stinger.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт