728 x 90

Все пак ще има нов BMW 2-Series Active Tourer

  По-рано тази година се усилено се завъртяха слухове, че BMW планира да спре линията си от ванове, базирана на 2-Series. Изглежда плановете са се променили, тъй като от марката вече тестват прототип на ново поколение 2-Series Active Tourer. Снимките, които се появиха първо в Motor1.com, показват, че автомобилът ще бъде малко по-голям от своя предшественик.

  По-рано тази година се усилено се завъртяха слухове, че BMW планира да спре линията си от ванове, базирана на 2-Series. Изглежда плановете са се променили, тъй като от марката вече тестват прототип на ново поколение 2-Series Active Tourer.

  Снимките, които се появиха първо в Motor1.com, показват, че автомобилът ще бъде малко по-голям от своя предшественик. Говори се, че Active Tourer ще остане единственият представител в сегмента за марката, като Gran Tourer ще бъде спрян.

  Що се отнася до техниката по ламарините, то спокойно можем да кажем, че ванчето ще заложи на задвижващите агрегати от новата 1-ва Серия. Това означава 3- и 4-цилиндрови дизелови и бензинови агрегати.

  Освен това, стандартно тягата ще се изпраща до предните колела. Опционално ще се предлага и 4х4 задвижване при по-мощните версии, но не очакваме лансирането на флагмански модел с означение 35i.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *