728 x 90

Vignale модификация и за вановете Ford Galaxy и S-MAX

Поредните модели на Ford, които получават флагмански Vignale версии, са големите ванове S-MAX и Galaxy във вариантите им след фейслифта. Vignale модификации се предлагаха и преди обновлението от тази година, но сега машините могат да се похвалят и с други подобрения за моделна година 2020. Фокусът на доработките пада върху Vignale. По подобие на останалите

Поредните модели на Ford, които получават флагмански Vignale версии, са големите ванове S-MAX и Galaxy във вариантите им след фейслифта. Vignale модификации се предлагаха и преди обновлението от тази година, но сега машините могат да се похвалят и с други подобрения за моделна година 2020.

Фокусът на доработките пада върху Vignale. По подобие на останалите модели на Синия Овал, вановете получават табло обшито в кожа, допълнително обезшумени прозорци, волан с подгряване, специална тапицерия, алуминиеви вложки за педалите и доста други. 

Освен това, седалките предлагат функции подгряване, охлаждане и масаж, както и електрически реглаж с възможност за запаметяване на позициите на шофьорското кресло.

При другите нива на оборудване също има малки промени, като впечатление прави предлагането на 20-цолови колела за Titanium. Налице е и обновената инфотейнмънт система SYNC3, която сега предлага нови функции.

Двигателите и за двата модела остават непроменени, като на повечето пазари бензинови предложения ще липсват. Това определя избор от 2.0-литров дизел във версии със 150, 190 и 240 к.с. Трансмисиите са две – 6-степенна "ръчка" и 8-степенен хидроавтоматик.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт