728 x 90

Продават последния SAAB в историята на търг

SAAB отдавна е в забвение, но феновете на марката могат да се върнат към славното й минало чрез интересна покупка. Мрежата на Bilweb Auctions предлага последният сглобен автомобил от шведския бранд на търг. Става въпрос за модел 9-3 Aero, който има изминати само 66 километра. Сглобен е през 2014 година и е в абсолютно безупречно състояние.

SAAB отдавна е в забвение, но феновете на марката могат да се върнат към славното й минало чрез интересна покупка. Мрежата на Bilweb Auctions предлага последният сглобен автомобил от шведския бранд на търг.

Става въпрос за модел 9-3 Aero, който има изминати само 66 километра. Сглобен е през 2014 година и е в абсолютно безупречно състояние.

Точната модификация е 9-3 Aero Turbo 4, което означава, че под предния капак се крие 2.0-литров турбо бензинов мотор с 220 к.с. Трансмисията е 6-степенен автоматик, който изпраща тяга до предните колела.

Предположенията са, че возилото ще се продаде за между 350 и 450 хиляди шведски крони, което се равнява на между приблизително 35 и 45 хиляди долара. Ако тази цена се запази, това ще означава, че автомобилът е намерил нов собственик срещу по-ниска сума, отколкото базов 9-3 през 2014 година.

Повече информация можете да намерите тук.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт