728 x 90

Фейслифтът на Alfa Romeo Giulia и Stelvio се появи първо в Китай

Alfa подложи на минимални корекции двата си най-популярни модела. Giulia и Stelvio фейслифт бяха показани за първи път в Китай, но ще трябва да имате лупа, за да откриете визуалните разлики. По-големите новости се крият в кабината. Там място намира 8.8-инчов дисплей за инфотейнмънт системата, която вече предлага и функция за безжично обновяване на софтуера.

Alfa подложи на минимални корекции двата си най-популярни модела. Giulia и Stelvio фейслифт бяха показани за първи път в Китай, но ще трябва да имате лупа, за да откриете визуалните разлики.

По-големите новости се крият в кабината. Там място намира 8.8-инчов дисплей за инфотейнмънт системата, която вече предлага и функция за безжично обновяване на софтуера.

Промени има и по селекцията от материали, като особено видимо това е върху волана и скоростния лост. За други подобрения засега не се съобщава.

В Китай двата модела се предлага само с 2.0-литров турбо бензинов двигател, чиято максимална мощност може да бъде 200 или 280 к.с. В Европа ще продължи да се продава и 2.2-литров дизел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт