728 x 90

Opel залага на Юрген Клоп и за новата Corsa (видео)

Новите модели Opel Corsa и Corsa-e бяха в центъра на вниманието на гостите на тазгодишното международно автомобилно изложение IAA 2019 във Франкфурт. Сега предстои те да се появят и по пътищата, придружени от посланика на марката Opel Юрген Клоп. Защото е безспорно забавно да говорим за предимствата на авангардните технологии като електрическата мобилност например, но

Новите модели Opel Corsa и Corsa-e бяха в центъра на вниманието на гостите на тазгодишното международно автомобилно изложение IAA 2019 във Франкфурт. Сега предстои те да се появят и по пътищата, придружени от посланика на марката Opel Юрген Клоп.

Защото е безспорно забавно да говорим за предимствата на авангардните технологии като електрическата мобилност например, но още по-забавно е всеки да се запознае отблизо и лично с тях зад волана на новото поколение на Corsa. А кой би могъл да излъчи това послание по-добре от успешния футболен треньор, който подлага на изпитание обещанията на германската марка по отношение на електрическата мобилност в новите телевизионни реклами, чието излъчване вече започва?

Харизматичният, харесван и забавен Юрген Клоп се грижи за изграждането на положителния имидж на марката Opel вече седем години и вече има зад гърба си основни роли в повече от 20 германски и международни телевизионни рекламни кампании на Opel. Едновременно с това, той има и много бройни изяви като мотиватор за служителите и дилърите на компанията и като партньор за интервюта по време на събития. На този фон е напълно и естествено потвърденото намерение на автомобилния производител и на победителя в Шампионската лига през 2019 г. да удължат своето успешно сътрудничество в дългосрочен план.

„Аз определено съм част от целевата група клиенти на новата Corsa-e“, споделя Юрген Клоп: “Електрическата Corsa е идеално превозно средство за ежедневните ми пътувания от дома до тренировъчното игрище, до стадиона Анфийлд или до летището. Този автомобил е наистина страхотен във всяко отношение – в Opel определено са свършили много добра работа.“

Със своята акумулаторна батерия с капацитет от 50 кВт/ч, моделът с пет врати и максимална мощност 100 кВт (136 к.с.) може да измине до 330 км с едно зареждане (WLTP). На практика за Клоп това означава, че ще му се налага да зарежда батерията само веднъж седмично.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт