728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Night of the jumps: Известни са пилотите, които ще участват на финала в София

  БФ по мотоциклетизъм продължава своята кампания със социална насоченост като възможност да станат част от Световния шампионат по мотокрос фристайл на 14 декември ще имат и деца от Центъра за настаняване на деца от семеен тип „Иван Вазов” в София. След успешното си партньорство с фондация „Движение на Българските майки” по време на финалния кръг

  БФ по мотоциклетизъм продължава своята кампания със социална насоченост като възможност да станат част от Световния шампионат по мотокрос фристайл на 14 декември ще имат и деца от Центъра за настаняване на деца от семеен тип „Иван Вазов” в София. След успешното си партньорство с фондация „Движение на Българските майки” по време на финалния кръг на пистовия шампионат в Плевен и този път децата, с които се занимава тази организация, ще получат добър пред-Коледен подарък по време на Вечерта на скоковете в Арена Армеец.

  Всички присъстващи малки любители на летящите мотоциклети ще могат организирано да се разходят и видят от близо героите на състезанието, като за тях е предвидена разходка в боксовете на пилотите, където те ще могат дори да се качат на някой от състезателните мотоциклети. Фондация „Димитър Бербатов” също ще има своите отличени представители по време на Вечерта на скоковете в Арена Армеец на 14 декември, като БФ Мотоциклетизъм изцяло подкрепя и вярва в целите на фондацията свързани с подрастващото поколение.

  Вече е готов и стартовият списък за най-добрите фристайл състезатели в Световния шампионат които ще видим следващата седмица и той включва 12 пилоти от Германия, Австралия, Чехия, САЩ, Испания, Франция и Италия. В спортния център на столицата ни, Арена Армеец, ще видим някой от добре познатите ни имена като Петър Пилат, Ханс Акерман, Бриис Изо, така и съвсем нови за България имена на топ фристайл звезди като Пат Боуден и Адам Джоунс и новото попълнение в листата – Марк Пиниол.

  Не малко носители на отличия от Световния шампионат по мотокрос фристайл и големите фристайл серии като Нитро Сиркъс и Екс Геймс ще имаме удоволствието да наблюдаваме в София следващата събота, а на фона на двете нови рампи , от общо седем, които очакват състезателите в Арена Армеец, триковете които ще видим определено ще бъдат нови и екстремно добри. Билети за събитието може да бъдат закупени в мрежата на Ивентим (www.eventim.bg).

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget