728 x 90

Night of the jumps: Пилотите пристигнаха

11-е състезатели, които ще вземат участие във финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос-фристайл вече са в София и са готови за утрешното мотоциклетно шоу, което предстои в Арена Армеец. Вече са изградени съоръженията за скоковете, поставени са рампите, както и настилката от 1200 кубика пръст. В момента вървят довършителните работи в залата, като до

11-е състезатели, които ще вземат участие във финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос-фристайл вече са в София и са готови за утрешното мотоциклетно шоу, което предстои в Арена Армеец. Вече са изградени съоръженията за скоковете, поставени са рампите, както и настилката от 1200 кубика пръст.

В момента вървят довършителните работи в залата, като до тази вечер всичко ще е приключило и готово за утрешния ден. Точно в 11:00 часа състезателите ще направят свободни тренировки по трасето и ще опитат всички елементи поставени за скокове.

Програма за самото състезание:
14 декември (събота)
17:00 – Вратите на зала Арена Армеец се отварят за публика
19:00 – Официално откриване (плюс представяне на състезателите)
19:20 – Начало на квалификация
20:00 – Начало на Best Whip Competition + награждаване
21:10 – Начало на Synchro Competition + награждаване
21:30 – Начало ФИНАЛ
22:10 – Награждаване състезание и сезон 2019

Все още има свободни билети за утрешното грандиозно мотоциклетно събитие, които може да си закупите от касата на Арена Армеец и в мрежата на eventim.bg.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт