728 x 90

Идва ново поколение Volkswagen Caddy

Volkswagen разпространи първи скици на следващото поколение Caddy, което ще видим по някое време през 2020 година. Най-вероятно първо ще се появи концепт, а след това ще дебютира и серийният продукт. Изображенията разкриват доста спортно изглеждащо возило, като най-вероятно тук говорим по-скоро за студията преди серийния модел. Caddy най-накрая ще се базира на платформата MQB,

Volkswagen разпространи първи скици на следващото поколение Caddy, което ще видим по някое време през 2020 година. Най-вероятно първо ще се появи концепт, а след това ще дебютира и серийният продукт.

Изображенията разкриват доста спортно изглеждащо возило, като най-вероятно тук говорим по-скоро за студията преди серийния модел.

Caddy най-накрая ще се базира на платформата MQB, което пък ще позволи на Volkswagen да заложи на частична електрификация в близкото бъдеще.

Немците планират 48-волтова мека хибридна система, която ще позволи на баничарката да ускорява по-добре от покой и да има по-ниски нива на СО2 в градска среда.

Смята се, че новото Caddy ще бъде внедрено в моделната гама на Transporter и ще продължи да се предлага в пътническа и товарна версии.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт