728 x 90

Нови предварителни изображения от VW Caddy

За разлика от предишното изображение, новите скици на петото поколение Volkswagen Caddy ни предоставят възможност да хвърлим поглед към реалната форма на работния ван. Немците коментират, че моделът ще бъде изцяло нов и "нито един болт не е останал непроменен" спрямо предшественика. Това, най-вероятно, намеква и за наличието на изцяло електрическа версия, но това още

За разлика от предишното изображение, новите скици на петото поколение Volkswagen Caddy ни предоставят възможност да хвърлим поглед към реалната форма на работния ван.

Немците коментират, че моделът ще бъде изцяло нов и "нито един болт не е останал непроменен" спрямо предшественика. Това, най-вероятно, намеква и за наличието на изцяло електрическа версия, но това още не е потвърдено.

Caddy най-накрая ще се базира на платформата MQB, което пък ще позволи на Volkswagen да заложи на частична електрификация за вариантите задвижвани с двигатели с вътрешно горене в близкото бъдеще.

Немците планират 48-волтова мека хибридна система, която ще позволи на баничарката да ускорява по-добре от покой и да има по-ниски нива на СО2 в градска среда.

Смята се, че новото Caddy ще бъде внедрено в моделната гама на Transporter и ще продължи да се предлага в пътническа и товарна версии.

Дебютът на колата ще стане факт през февруари, а пазарното лансиране ще видим още преди края на настоящата година.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт