728 x 90

Обновиха Toyota Supra, мощността е доста нагоре

В САЩ Toyota представи 2021 моделна година за спортния си автомобил Supra. На практика, това е версията на купето, която ще се предлага при дилърите в следващите 12 месеца. Голямата новина е повишението в мощността. Сега Supra ще е достъпна с 382 к.с. и 500 Нм въртящ момент, което е сериозно увеличение в тягата спрямо

В САЩ Toyota представи 2021 моделна година за спортния си автомобил Supra. На практика, това е версията на купето, която ще се предлага при дилърите в следващите 12 месеца.

Голямата новина е повишението в мощността. Сега Supra ще е достъпна с 382 к.с. и 500 Нм въртящ момент, което е сериозно увеличение в тягата спрямо предишните 335 к.с. и 495 Нм момент.

8-степенна скоростна кутия продължава да бъде единствената възможност за избор на трансмисися. Японците казват, че сега ускорението от място до 100 км/ч ще отнема с около 0.2 секунди по-малко отпреди.

Подобрения има и по окачването и кормилната система. Инженерите са работили също така и по нови настройки на електронните асистиращи системи.

Като допълнение, всички нива на оборудване вече идват стандартно с по-големия 8.8-инчов дисплей, който заменя предишния 6.5-инчов екран в някои от по-базовите нива.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт