728 x 90

От 4-та на 3-та със 150 км/ч – как да убием мотора на BMW M2 Competition (видео)

    Шофьор на BMW M2 Competition разбра по трудния начин какви са последиците от включване на по-ниска предавка вместо търсената по-висока. Както видеото показва, спортната кола се движи по немския Аутобан с около 150 км/ч на 4-та скорост. В желанието си да премине на 5-та, шофьорът сгрешава действията с дясната си ръка и включва трета. Колата

    Шофьор на BMW M2 Competition разбра по трудния начин какви са последиците от включване на по-ниска предавка вместо търсената по-висока.

    Както видеото показва, спортната кола се движи по немския Аутобан с около 150 км/ч на 4-та скорост. В желанието си да премине на 5-та, шофьорът сгрешава действията с дясната си ръка и включва трета.

    Колата изръмжава брутално и само след миг няколко лампи за грешки светват по таблото. Шофьорът констатира, че е "прецакал нещата" сериозно.

    Историята продължава доста неприятно. Разбираме, че собственикът на колата е сменил изцяло 3.0-литровия турбо мотор под предния капак, тъй като ремонт не е бил възможен. И то изцяло за собствена сметка, тъй като гаранцията не е покривала разходите.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт