728 x 90

Вижте как Mercedes тества следващото поколение C-Class в Германия (видео)

Mercedes-Benz усилено работи по обновяване на по-голяма част от моделната си гама. Съвсем скоро ще видим чисто ново поколение S-Class, а горе-долу по същото време се очаква и изцяло обновен C-Class. Прототип на точно този модел беше заснет в кратко видео по време на публични тестове в Германия. Трудно е да се прецени какво точно

Mercedes-Benz усилено работи по обновяване на по-голяма част от моделната си гама. Съвсем скоро ще видим чисто ново поколение S-Class, а горе-долу по същото време се очаква и изцяло обновен C-Class.

Прототип на точно този модел беше заснет в кратко видео по време на публични тестове в Германия. Трудно е да се прецени какво точно ще се промени във визуално отношение.

Все пак, можем да видим, че цялостната форма и размерите на машината няма да се различават коренно спрямо сегашния модел. Все пак, очакват се значими подобрения в предната част.

Поколение W206 ще се базира на модифицираната платформа MRA на немците, която позволява интегрирането на електрифицирани мотори. За сигурна може да се смята появата на нова плъг-ин хибридна версия, както и на няколко меки хибриди.

По последни, но неофициални данни, новият C-Class ще дебютира по време на изложението в Париж през есента.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт