728 x 90

Концептът BMW i4 е почти готов за производство

BMW се подготвя за лансирането на нов електрически автомобил, който ще видим на поточните линии на марката догодина. Става дума за седана i4, за който ни загатва концепт със същото име. Най-лесно можем да определим модела като електрическата версия на 4 Series Gran Coupe, който пък очакваме до края на тази година.  Задвижването на ток при

BMW се подготвя за лансирането на нов електрически автомобил, който ще видим на поточните линии на марката догодина. Става дума за седана i4, за който ни загатва концепт със същото име.

Най-лесно можем да определим модела като електрическата версия на 4 Series Gran Coupe, който пък очакваме до края на тази година. 

Задвижването на ток при концепта включва само един електромотор, който има мощност от 530 конски сили. Те са напълно достатъчни за ускорение от място до 100 км/ч за точно четири секунди.

Aко не настъпвате газта докрай постоянно, 80-кВтч батерия би трябвало да ви бъде достатъчна за пробег от около 600 километра с едно зареждане.

Макар и външно возилото да изглежда относително близко до сериен модел, то интериорът е доста по-футуристичен. Очаква се именно там да настъпят най-големите промени в прехода от студия до сериен модел.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт