728 x 90

Фейслифт за BMW 5-Series – нови технологии и електрифицирани двигатели

Премиера прави обновеното BMW Серия 5 със всеобхватно модифициран екстериорен дизайн с по-силно присъствие и спортен дух, по-фина премиум атмосфера в интериора, повишена ефективност и динамика чрез електрификация на задвижването, актуални иновации при асистиращите системи, управлението и свързаността. Стайлинг подобренията включват оформена по нов начин BMW бъбрековидна радиаторна решетка с увеличена широчина и височина, нови LED

Премиера прави обновеното BMW Серия 5 със всеобхватно модифициран екстериорен дизайн с по-силно присъствие и спортен дух, по-фина премиум атмосфера в интериора, повишена ефективност и динамика чрез електрификация на задвижването, актуални иновации при асистиращите системи, управлението и свързаността.

Стайлинг подобренията включват оформена по нов начин BMW бъбрековидна радиаторна решетка с увеличена широчина и височина, нови LED фарове с по-тесни контури, адаптивни LED фарове с Matrix технология като нова опция. Новите BMW лазерни светлини вече се предлагат като опция за всички варианти на модела.

Най-важната новост – разширяване на гамата на Plug-in хибридите до пет модела. Технологията BMW eDrive от последно поколение за пръв път се предлага и за BMW Серия 5 Туринг. BMW 530e Туринг и BMW 530e xDrive Туринг, както и BMW 545e xDrive Седан с редови шестцилиндров двигател с вътрешно горене ще се предлагат от есента на 2020 година.

Въвежда се 48-волтовата технология Mild-Hybrid при всички четири- и шестцилиндрови двигатели (в зависимост от пазара) за още по-спонтанни реакции и по-висока ефективност благодарение на 48-волтовия стартер/генератор с допълнителна мощност от 8 кВт/11 к.с. за подпомагане и разтоварване на двигателя с вътрешно горене.

Премиера в модела прави технологията BMW Maps: нова, cloud-базирана навигационна система осигурява особено бързо и прецизно изчисляване на маршрутите и часа на пристигане, актуализация за данните за трафика в реално време на кратки интервали, свободно въвеждане на текст за избор на навигационни цели.

Серийната интеграция на смартфон вече работи и с Android Auto (в допълнение към Apple CarPlay); безжично свързване чрез WLAN; изобразяване на информациите на контролния дисплей, както и на арматурното табло и опционалния Head-Up дисплей.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт