728 x 90

FIAT заменя два модела с нов 500 XL?

    Продажбите на FIAT 500 L в световен план не вървят особено добре. Това може да принуди италианския производител да разработи наследник на модела, който да е от семейството на друга модификация на 500 – джипката 500 Х. По информация на Auto Express фирмата обмисля лансирането на автомобил с името 500 XL, който ще наследи едновременно

    Продажбите на FIAT 500 L в световен план не вървят особено добре. Това може да принуди италианския производител да разработи наследник на модела, който да е от семейството на друга модификация на 500 – джипката 500 Х.

    По информация на Auto Express фирмата обмисля лансирането на автомобил с името 500 XL, който ще наследи едновременно 500 L и 500 Х.

    Засега не може да се каже каква форма точно ще приеме машината, но е по-вероятно дизайнът й да е по-близък до кросоувърите, отколкото до вановете.

    Ако FIAT даде зелена светлина на модела, кога ще го видим? Може би до две години, тъй като в този период от време трябва да бъде прекратено производството на сегашните поколения 500 L и 500 Х. Освен това, налице вече е нов изцяло електрически 500е, който пък може да ускори развойната дейност по новия модел.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт