728 x 90

Изцяло ново поколение за Citroen C4 с чисто електрическа версия

Citroen се завръща решително на пазара на хечбеците. Компактните хечбек автомобили играят основна роля на европейския пазар. С над 1 700 000 продадени броя в Европа за 2019 г, или близо 11% от общите продажби на леки автомобили, сегментът на компактните хечбеци остава недостижим на европейския пазар. Новият E-C4 – 100% electric и новият C4, са два

Citroen се завръща решително на пазара на хечбеците. Компактните хечбек автомобили играят основна роля на европейския пазар. С над 1 700 000 продадени броя в Европа за 2019 г, или близо 11% от общите продажби на леки автомобили, сегментът на компактните хечбеци остава недостижим на европейския пазар.

Новият E-C4 – 100% electric и новият C4, са два варианта на компактния хечбек от ново поколение на Citroen, който е вдъхновен от своите клиенти и от начина, по който те възприемат автомобила. 

Двата автомобила предлагат на клиента предимството да избира между 3 типа високоефективни двигатели: 100% електрически 100 kW (136 к.с.) с автономия от 350 км, както и двигателите с вътрешно горене от ново поколение с еко норма Euro 6d – бензинови от 100 к.с. до 155 к.с. и дизелови от 110 к.с. до 130 к.с.

Двете машини предлагат ново виждане за комфорта – осигуряват модерен и цялостен комфорт във всяко отношение и за всеки един от пътниците. Комфортът в движение се гарантира от окачването Progressive Hydraulic Cushions и от седалките Advanced Comfort. Комфортът в ежедневието се осигурява от голямото вътрешно пространство, както и пространството в областта на коленете Best in Class, на находчивите неста за вещи и на Smart Pad Support Citroën.

Комфортът на духа се постига благодарние на спокойната атмосфера и осветеността на купето, на топлите материи и на електрическият остъклен отварящ се покрив. Комфортът при ползване се осигурява от 20те технологии в помощ на управлението, сред които Highway Driver Assist, полуавтономна система за управление. Тези качества са още по-осезаеми при новия Е-C4 – 100% еlectric, който предлага и предимствата на е-Confort: безшумно функциониране, плавно управление, удоволствие при ползване.

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт