728 x 90

Гледайте премиерата на електрическото BMW iX3 тук!

След по-малко от час, в 11 часа българско време на 14 юли, започва онлайн премиерата на изцяло електрическия модел BMW iX3. Церемонията можете да гледате в прикаченото видео по-долу в тази статия. С лансирането на електрическия модел, X3 ще се превърне в първия автомобил на планетата, който ще се предлага със задвижване на бензин, дизел,

След по-малко от час, в 11 часа българско време на 14 юли, започва онлайн премиерата на изцяло електрическия модел BMW iX3. Церемонията можете да гледате в прикаченото видео по-долу в тази статия.

С лансирането на електрическия модел, X3 ще се превърне в първия автомобил на планетата, който ще се предлага със задвижване на бензин, дизел, ток и комбинация от ДВГ и електромотор.

Най-интересната подробност касае факта, че засега немците потвърдиха наличието само на версия със задно предаване. Очакваме да видим и 4х4 вариант, но засега няма информация за него.

Що се отнася до пробега с едно зареждане, 74-кВтч батерия ще осигурява изминаването на над 440 километра при един заряд измерено по цикъла WLTP.

Максималната мощност на електрическия мотор ще бъде 286 к.с. при 400 Нм въртящ момент, достъпен още при потегляне.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт