728 x 90

Mercedes загатна за лайфстайл баничарката T-Class

Mercedes-Benz продължава да разширява обхвата на моделната си гама. След лансирането на Citan и X-Class преди години, немците се подготвят за продажбата и на чисто нов лайфстайл ван. Той ще носи името T-Class и ще се базира на следващото поколение Citan, което ще се разработва отново в кооперация с Renault. Машината ще е насочена към

Mercedes-Benz продължава да разширява обхвата на моделната си гама. След лансирането на Citan и X-Class преди години, немците се подготвят за продажбата и на чисто нов лайфстайл ван.

Той ще носи името T-Class и ще се базира на следващото поколение Citan, което ще се разработва отново в кооперация с Renault. Машината ще е насочена към семейства, които имат активен начин на живот.

От компанията обясняват, че T-Class ще бъде лесно разпознаваем като продукт на Mercedes. Oчакваме зад тези думи да се крият материали от високо качество в кабината, отличителен дизайн и напредничави технологии.

Моделът ще бъде лансиран през първата половина на 2022 година. Към момента налице е само едно предварително изображение от баничарката.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт