728 x 90

Taycan стана най-продаваният модел на Porsche в Европа през август

    От Porsche могат да са едновременно радостни и нещастни от пазарното представяне на изцяло електрическия си модел Taycan през август месец тази година на европейския пазар. Електромобилът стана най-продаваният автомобил от Щутгарт, но пък с това си действие тотално засенчи интереса към досегашния първенец Panamera. От въпросния модел са продадени със 71 процента по-малко машини

    От Porsche могат да са едновременно радостни и нещастни от пазарното представяне на изцяло електрическия си модел Taycan през август месец тази година на европейския пазар.

    Електромобилът стана най-продаваният автомобил от Щутгарт, но пък с това си действие тотално засенчи интереса към досегашния първенец Panamera.

    От въпросния модел са продадени със 71 процента по-малко машини или общо едав 278 екземпляра. Taycan пък се радва на 1183 реализации за август, което му отрежда 15 място сред всички електромобили в Европа.

    На второ място сред представителите на марката по продажби на континента е 911 със своите 1097 нови собственици през август тази година.

    ""

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт