728 x 90

Кой е най-продаваният спортен автомобил в САЩ: Challenger, Mustang или Camaro?

Налице са резултатите за продажбите на нови автомобили в САЩ за третото тримесечие на годината. Най-голям интерес за потребителите далеч от този пазар навярно представляват реализациите при спортните коли. Dodge Challenger може да се похвали с 16 332 продажби, което е ръст спрямо същия период на 2019 година от 9.42 процента. На второ място остава

Налице са резултатите за продажбите на нови автомобили в САЩ за третото тримесечие на годината. Най-голям интерес за потребителите далеч от този пазар навярно представляват реализациите при спортните коли.

Dodge Challenger може да се похвали с 16 332 продажби, което е ръст спрямо същия период на 2019 година от 9.42 процента. На второ място остава Ford Mustang със своите 13 851 продажби. Трети e Chevrolet Camaro с относително скромните 8366 продажби.

Въпреки първото си място за съответния период, Challenger изостава от началото на годината. По този показател лидер е Mustang с намерени общо 47 637 нови клиенти. Представителят на Dodge изостава с 38 350 нови продажби, а на трето място закотвен изглежда е Camaro със  22 226 продажби.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт