728 x 90

Subaru с рекорд за най-дълъг парад от коли на марката

Subaru постави рекорд за най-голям събор на автомобили от марката, които оформиха колона в движение. Рекордът беше поставен в САЩ и има благотворителна цел. По данни на марката, 1751 автомобила от марката са се събрали по време на ежегодното събитие Subaru Tecnica International (STI) Subiefest. Предишният рекорд за марката Subaru датира от 2015 година, когато на едно

Subaru постави рекорд за най-голям събор на автомобили от марката, които оформиха колона в движение. Рекордът беше поставен в САЩ и има благотворителна цел.

По данни на марката, 1751 автомобила от марката са се събрали по време на ежегодното събитие Subaru Tecnica International (STI) Subiefest.

Предишният рекорд за марката Subaru датира от 2015 година, когато на едно място в колона се събират 549 коли. Новото най-добро постижнеие е над три пъти по-добро.

Най-добрата новина е, че парадът има благотворителен характер. Всеки участник е заплатил вход, а събраната сума ще отиде по сметките на Feeding America.

Организацията раздава безплатна храна на хора в нужда, като дарението ще бъде удвоено от страна на самия производител. Така, около половин милион ястия ще бъдат сервирани безплатно.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт