728 x 90

First Edition версии за BMW X5 M Competition и BMW X6 M Competition

Прецизно съгласуваните дизайнерски елементи за екстериора и интериора придават на специалните модели на новото BMW X5 M Competition и новото BMW X6 M Competition статуса на особено вълнуващи уникати сред High Performance автомобилите на своя сегмент. Ексклузивното им излъчване е перфектната рамка за неподражаемото изживяване при шофиране, което се осигурява от V8 двигателя с два

Прецизно съгласуваните дизайнерски елементи за екстериора и интериора придават на специалните модели на новото BMW X5 M Competition и новото BMW X6 M Competition статуса на особено вълнуващи уникати сред High Performance автомобилите на своя сегмент.

Ексклузивното им излъчване е перфектната рамка за неподражаемото изживяване при шофиране, което се осигурява от V8 двигателя с два турбокомпресора, високооборотна концепция и мощност 625 к.с., специфичното за М окачване и задвижването на четирите колела M xDrive. Двата специални модела ще бъдат произведени в лимитирана до 250 екземпляра серия в завода на BMW в Спартанбърг, САЩ, и могат да бъдат поръчани още сега.

Ексклузивно за специалните модели се предлага специалното лаково покритие BMW Individual Frozen Dark Silver, което особено ярко подчертава външния дизайн на новото BMW X5 M Competition и новото BMW X6 M Competition. Матовото лаково покритие позволява особено автентично да изпъкнат мощните пропорции, ясния език на формите и типичните за М детайли на каросерията, при това независимо от посоката на светлината.

По желание за двата специални модела се предлага и специалното лаково покритие BMW Individual Frozen Marina Bay Blue. Този цвят е сред специалните лакови покрития на BMW, които се предлагат за BMW X5 M Competition, BMW X6 M Competition и моделите BMW X5, BMW X6 и BMW X7, като изборът от цветове постоянно се обогатява.

Висококачествените лакови покрития се комбинират с предлагани ексклузивно за специалните модели М алуминиеви джанти със звездовидни спици в цвят Jetblack. Джантите с размер 21 инча на предната ос и 22 инча на задната ос са оборудвани с гуми с различен размер на предната и задната ос.

Оформлението на екстериора включва и подбрани каросерийни елементи, изработени от карбонов композит на интериора се осигурява от пълното кожено оборудване BMW Individual Merino с ексклузивния Bicolor вариант Silverstone/Midnight Blue. Елементите от черна Alcantara в страничните бордове на седалките и контрастните шевове в Sakhir Orange подчертават насочените към спортно шофиране контури на М Мултифункционалните седалки. Характерните контрастни шевове продължават и в тапицериите на вратите и поставят индивидуални акценти и на арматурното табло. В тон с тапицираното с кожа арматурно табло таванът BMW Individual Alcantara също е в цвят Midnight Blue.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт