728 x 90

Ford Bronco: Вече почти 200 000 резервации, повечето поръчват 2.7 V6 автоматик

Ford Bronco беше възроден малко по-рано тази година като изглежда ходът е бил доста успешен. За това можем да съдим по предварителните поръчки, които фирмата получи за няколко седмици. По официални данни, почти 200 000 човека са регистрирали интерес към закупуване на автомобил Bronco като за целта са внесли малък първоначален депозит. Важно е да

Ford Bronco беше възроден малко по-рано тази година като изглежда ходът е бил доста успешен. За това можем да съдим по предварителните поръчки, които фирмата получи за няколко седмици.

По официални данни, почти 200 000 човека са регистрирали интерес към закупуване на автомобил Bronco като за целта са внесли малък първоначален депозит.

Важно е да уточним, че това не са същински продажби – доставките на офроудъра ще започнат от следващата година, но все пак се очаква почти всички тези резервации да се превърнат в продажби.

Още по-впечатляваща е цифрата на хората, които са преминали през онлайн конфигуратора на Bronco – около 450 000. По официални данни, около 90 процента са заложили на автоматична скоростна кутия, а над половината са избрали по-големия 2.7-литров V6 мотор.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт