728 x 90

Dacia разкри почти напълно новите Sandero, Sandero Stepway и Logan

Dacia представя новите Sandero, Sandero Stepway и Logan, модели от трето поколение с изцяло обновен дизайн. Тези автомобили са възобновени въплъщения на духа на своите предшественици. За ненадмината цена и компактни външни размери те предлагат повече модернизация, оборудване и гъвкавост, без да се отказват от основните си семпли и надеждни качества. Днес, повече от всякога, предложението

Dacia представя новите Sandero, Sandero Stepway и Logan, модели от трето поколение с изцяло обновен дизайн. Тези автомобили са възобновени въплъщения на духа на своите предшественици. За ненадмината цена и компактни външни размери те предлагат повече модернизация, оборудване и гъвкавост, без да се отказват от основните си семпли и надеждни качества.

Днес, повече от всякога, предложението за Dacia напълно отговаря на очакванията на все по-ангажираните потребители. В ежедневието им, при консумацията им, всяко действие придобива нов смисъл и нова временност: „изолираният акт“ отстъпва място на дългосрочен „подход“. По-специално автомобилът е в основата на това движение, покупка, която е част от дългосрочния план, въплъщение на внимателен и символичен избор. Защо да искаме още и още, когато нашите клиенти просто искат да консумират по-добре и на най-добра цена?

От един модел до пълна и разнообразна гама, Dacia трансформира автомобила в продължение на 15 години. Sandero се превърна в емблематичен модел и бестселър, а от 2017 г. е най-продаваният автомобил в Европа за индивидуални клиенти.

За 15 години марката Dacia се утвърждава в автомобилния сектор като острие на една тенденция. Марка по избор, която поражда чувство за принадлежност. Марка, чието предложение днес придобива ново измерение с 3 нови модела, които са модернизирани, но все още фокусирани върху това, което има значение за клиентите.

Дизайн

Предните и задните светлини слагат началото на новия Y-образен светлинен подпис на Dacia. Благодарение на това осветление третото моделно поколение има силна идентичност. Хоризонтална линия свързва двата фара отпред и отзад и се простира в съответните им осветителни линии, като помага за визуално разширяване на моделите.  

На 29 септември 2020 новите Sandero, Sandero Stepway и Logan ще бъдат представени с пълни подробности.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт