728 x 90

Изтече дизайнът на BMW 4-Series кабриолет

Благодарение на китайското патентно бюро. вече можем да видим дизайна на следващото поколение BMW 4-Series Convertible. Автомобилът трябва да дебютира скоро, по-точно – преди края на месеца. Както е видно, баварците ще запазят огромната радиаторна решетка, която се появи за първи път с концепта Concept 4. Тя ще доминира изцяло предната част на кабриолета. Останалата

Благодарение на китайското патентно бюро. вече можем да видим дизайна на следващото поколение BMW 4-Series Convertible. Автомобилът трябва да дебютира скоро, по-точно – преди края на месеца.

Както е видно, баварците ще запазят огромната радиаторна решетка, която се появи за първи път с концепта Concept 4. Тя ще доминира изцяло предната част на кабриолета.

Останалата част от спортната кола ще бъде почти идентична с версията купе. Разбира се, основна разлика ще бъде наличието на платнен сгъваем покрив, който ще доведе и до други промени по визията, но те няма да са значителни.

Очаква се стартът на продажбите на кабриолета да бъде даден с пет варианта на модела и за пръв път с екстремно спортното BMW M440i xDrive като върхов модел с редови шестцилиндров бензинов двигател с мощност 374 к.с. 

На по-късен етап, през пролетта на следващата година, се очаква и версия М.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт