728 x 90

Plug-in хибридни забавления в блокирана София

През времето, докато царуваше „Короната“ и големите градове бяха затворени, ние от AUTOCLUB решихме да се фокусираме именно върху модели, които са максимално подходящи за града. Безспорно най-ефективни и икономични са тези, които могат да се движат само на ток, с нулеви вредни емисии. Всички ние рязко усетихме промяната в София, поемахме с всяко вдишване

През времето, докато царуваше „Короната“ и големите градове бяха затворени, ние от AUTOCLUB решихме да се фокусираме именно върху модели, които са максимално подходящи за града. Безспорно най-ефективни и икономични са тези, които могат да се движат само на ток, с нулеви вредни емисии. Всички ние рязко усетихме промяната в София, поемахме с всяко вдишване порция чист въздух, а красотите по Витоша се виждаха ясно и контрастно, сякаш в HD резолюция.

Засега обаче чисто електрическото задвижване може и да идва бързо, но въпреки това си остава далече. Затова предпочитам да си говорим за най-смислените според мен автомобили в този преходен период, които съчетават предимствата на двата свята – ДВГ и електричесия. Plug-in хибридите се движат в градския делник почти само на ток – тихо, чисто и бързо. Но през почивните дни спокойно може да тръгнете на дълги пътувания, без предварително да изчислявате и планирате маршрута в детайли. Тогава на работа се включва двигател с вътрешно горене, като резервоарът можете да напълните на всяка една бензиностанция.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт