728 x 90

Skoda Kodiaq ще участва на Тур дьо Франс

Skoda разпространи поредните предварителни изображениq на първия си голям SUV автомобил – Kodiaq, който ще се появи по време на изложението в Париж по-късно тази година. Именно на същото място – столицата на Франция, колата ще дефилира в нефинален вид по време на последните етапи от колоездачната обиколка на страната.  Маскировъчното фолио ще бъде свалено

Skoda разпространи поредните предварителни изображениq на първия си голям SUV автомобил – Kodiaq, който ще се появи по време на изложението в Париж по-късно тази година.

Именно на същото място – столицата на Франция, колата ще дефилира в нефинален вид по време на последните етапи от колоездачната обиколка на страната. 

Маскировъчното фолио ще бъде свалено за първи път на 1 септември, когато на специално събитие в Берлин чешкият производител ще представи пред медии Kodiaq.

Возилото ще се предлага с три бензинови и два дизелови двигателя, поне в началото. Всичките те ще имат турбо пълнене, като най-мощният бензин ще разполага със 180 к.с.

Както се и очакваше, скоростните кутии ще са две – 6-степенна механична и 7-степенна автоматична с два съединителя, които ще могат да изпращат мощността към предните или четирите колела.

Kodiaq ще се предлага във 5- и 7-местни версии, като най-големият товарен обем, който може да бъде достигнат, ще бъде над 2000 литра – водеща за класа стойност.

Машината ще бъде оборудвана с множество камери, които ще предават изображение директно на дисплея на навигационната система и ще подпомагат шофьора и офроуд предизвикателства.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт