728 x 90

Официално: интериорът на Skoda Kodiaq

Skoda показа за първи път интериора на чисто новия си модел Kodiaq, който ще дебютира официално в интернет след броени дни. Приятната изненада тук е, че чехите не са подходили като техните колеги от "братския" Audi – един и същи дизайн в различни размери. Откриваме доста детайли и форми, които не са характертни за нито

Skoda показа за първи път интериора на чисто новия си модел Kodiaq, който ще дебютира официално в интернет след броени дни. Приятната изненада тук е, че чехите не са подходили като техните колеги от "братския" Audi – един и същи дизайн в различни размери.

Откриваме доста детайли и форми, които не са характертни за нито един друг модел на фирмата. Такива, например, са отворите за въздух от климатичната система до централния дисплей, както и формата на самото табло.

Все пак, прилика има и тя се забелязва основно в зоната на инструментите зад волана и приборите за управление на климатроника. Централната зона и зоната около лоста за скорости също имат познат вид.

От Skoda се хвалят, че новата джипка ще има най-големия багажник в класа си – от 720 литра до невероятните 2065 литра при спуснати задни седалки. Kodiaq е и първият модел в историята на бранда, който ще може да се оборудва опционално със седем места.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт