728 x 90

Новият Ford Fiesta идва на 29 ноември

    След около осем години на пазара, актуалното поколение Ford Fiesta ще отстъпи място на чисто нов модел, който ще се появи официално в края на този месец. От Синия овал обявиха, че готвят събитие Go Further за 29 ноември тази година, което ще се проведе в Кьолн, Германия. Част от него ще бъде премиерата на

    След около осем години на пазара, актуалното поколение Ford Fiesta ще отстъпи място на чисто нов модел, който ще се появи официално в края на този месец.

    От Синия овал обявиха, че готвят събитие Go Further за 29 ноември тази година, което ще се проведе в Кьолн, Германия. Част от него ще бъде премиерата на новият Fiesta.

    Очакванията са компактният модел да порасне на размери, тъй като Ford вече има в европейската си гама Ka+. Освен това, интериорът ще бъде сериозно подобрен чрез използването на по-качествени материали.

    На този етап не е ясно дали ще има изменения в двигателната гама, поне първоначално. Все пак, най-вероятно, базовият 4-цилиндров атмосферен мотор ще отпадне, като по този начин в портфолиото на модела ще останат само турбо мотори.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт