728 x 90

VW Amarok и за САЩ?

По информация на Car and Driver, Volkswagen обмисля да лансира следващото поколение Amarok в Америка. Местният пазар е добре известен с интереса си към пикапи, но сегашният Amarok не се предлага там. Това може да се промени при следващата генерация на пикапа, която очакваме към края на десетилетието. Ако идеята бъде одобрена от ръководните кадри

По информация на Car and Driver, Volkswagen обмисля да лансира следващото поколение Amarok в Америка. Местният пазар е добре известен с интереса си към пикапи, но сегашният Amarok не се предлага там.

Това може да се промени при следващата генерация на пикапа, която очакваме към края на десетилетието. Ако идеята бъде одобрена от ръководните кадри във фирмата, моделът ще бъде разработен с мисъл и за американските потребители.

Засега не е ясно какви са настроенията в управата на Volkswagen по въпроса, но с оглед на щетите след Дизелгейт пускането на Amarok в САЩ изглежда почти неизбежен ход, тъй като не изисква допълнителни ресурси, а е възможно да донесе големи приходи на компанията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт