728 x 90

Mercedes GLC63 е бърз колкото AMG GT Roadster

Портфолиото от мощни джипки на Mercedes-Benz ще нарасне допълнително с три нови предложение по време на изложението в Ню Йорк, стартиращо следващата седмица. Става дума за моделите GLC63, GLC63 Coupe и GLC63 S Coupe, които използват 4.0-литров 8-цилиндров битурбо мотор. В стандартното си приложение неговата мощност е 469 конски сили, докато версията S разполага с 505

Портфолиото от мощни джипки на Mercedes-Benz ще нарасне допълнително с три нови предложение по време на изложението в Ню Йорк, стартиращо следващата седмица.

Става дума за моделите GLC63, GLC63 Coupe и GLC63 S Coupe, които използват 4.0-литров 8-цилиндров битурбо мотор. В стандартното си приложение неговата мощност е 469 конски сили, докато версията S разполага с 505 коня.

GLC63 и неговата купе версия ще могат да ускорят от покой до 100 км/ч за 3.9 секунди, докато S ще се справя с тази задача с 0.2 секунди по-бързо. Това са идентични времена като тези на спортните АMG GT Roadster и GT C Coupe.

Всичките джипки използват 9-степенен автоматик, който изпраща силата до четирите колела. Стандартно, мощността отива в по-голяма степен до задната ос, но при необходимост моментално се преразпределя и до предните колела.

Новите AMG представители разполагат с адаптивно въздушно окачване, както и със спортни настройки на кормилното управление и спирачките.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт