728 x 90

Новият президент на Франция ще се вози в DS 7 Crossback

Новият президент на френската република, Еманюел Макон, ще използва като официална кола най-актуалния високопроходим модел на DS Automobiles.  DS 7 Crossback беше представен на изложението в Женева по-рано тази година, сега направи първата си публична поява по време на стъпването в длъжност на Макон. В голяма част автомобилът е стандартен, но все пак разполага с

Новият президент на френската република, Еманюел Макон, ще използва като официална кола най-актуалния високопроходим модел на DS Automobiles. 

DS 7 Crossback беше представен на изложението в Женева по-рано тази година, сега направи първата си публична поява по време на стъпването в длъжност на Макон.

В голяма част автомобилът е стандартен, но все пак разполага с някои отличителни белези. Такъв е подвижният покрив, както и специалната кожена тапицерия в интериора.

Няма информация по отношение на задвижващия агрегат, но най-вероятно това е новата хибридна система на бранда, която изпраща 300 к.с. до колелата.

Продажбите на DS 7 Crossback за обикновени потребители започват от януари следващата година, като преди това предстои и представянето на допълнителни версии в рамките на салона във Франкфурт тази есен.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт