728 x 90

Ново лице и технологии за Ford Tourneo Custom

Ford започна обновяването на лекотоварната си гама за европейския пазар. Първи от семейството е Tourneo Custom, който получава изцяло ново лице и доста технологични новости. Интериорът е изцяло подменен и е вдъхновен от този на новия Fiesta. Впечатление правят по-качествените материали, както и централния дисплей, наподобяващ таблет. От него ще бъде управлявана инфотейнмънт системата на

Ford започна обновяването на лекотоварната си гама за европейския пазар. Първи от семейството е Tourneo Custom, който получава изцяло ново лице и доста технологични новости.

Интериорът е изцяло подменен и е вдъхновен от този на новия Fiesta. Впечатление правят по-качествените материали, както и централния дисплей, наподобяващ таблет.

От него ще бъде управлявана инфотейнмънт системата на автомобила, която вече може да се екипира с трето поколение система SYNC.

В зависимост от нивото на оборудване, клиентите ще получават камера за паркиране, 17-цолови колела и въздушно задно окачване с възможност за регулиране.

Двигателната гама ще включва дизелови мотори с мощност от 105, 130 и 170 к.с., които вече могат да се куплират и с 6-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя.

Ford ще лансира и две нови топ версии за модела – Titanium X и Sport. Първата добавя повече лукс в интериора с изцяло кожена тапицерия, а втората залага на спортната външност с цялостен боди кит.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт