728 x 90

Така изглежда базов Mercedes A-Class за 30 231 евро

По-рано тази година Mercedes-Benz показа високотехнологичното си ново поколение A-Class, което вече се продава в по-голяма част от европейските страни. Стартовата цена на модела за Германия е 30 231 евро, като все още не се знаят цените за България. Срещу тази сума клиентите получават възможно най-базовия автомобил с 1.3-литров бензинов турбо мотор и 163 к.с.

По-рано тази година Mercedes-Benz показа високотехнологичното си ново поколение A-Class, което вече се продава в по-голяма част от европейските страни.

Стартовата цена на модела за Германия е 30 231 евро, като все още не се знаят цените за България. Срещу тази сума клиентите получават възможно най-базовия автомобил с 1.3-литров бензинов турбо мотор и 163 к.с.

Както снимките на базовия модел показват, той идва с 16-цолови колела с тасове, а не с лети джанти. В това ниво на оборудване не влизат интелигентните LED фарове на возилото, а вместо това налице са стандартни халогенни светлини в рефлекторен фар. Броните имат опростен дизайн.

Все пак, "базов" модел в този случай не е най-подходящото определение. Макар и външният вид на хечбека да не е във възможно най-добрият с оглед на предлаганите опционално спортни брони и по-модерни фарове, интериорът може да се похвали с доста богато стандартно оборудване.

Дори и най-евтината версия получава дигитално табло, както и 7-инчов дисплей за навигацията. Тапицерията е от плат, а автоматичният климатик има само една зона. Без доплащане се получават още круиз контрол, датчик за светлина и дъжд, безключов достъп и стартиране на мотора, мултифункционален кожен волан и други.

Вижте всичко за новия A-Class тук

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт