728 x 90

Porsche даде зелена светлина на Cayenne Coupe

  Porsche остана един от малкото производители от висшия сегмент, които нямат представител във все по-популярния SUV-купе сегмент. Лично босът на немската марка, Оливър Блуме, е потвърдил, че това ще се промени съвсем скоро. Още догодина най-продаваният модел на компанията Cayenne ще получи своята т.нар. купе версия, която ще се противопостави срещу BMW X6, Mercedes-Benz GLE-Coupe

  Porsche остана един от малкото производители от висшия сегмент, които нямат представител във все по-популярния SUV-купе сегмент. Лично босът на немската марка, Оливър Блуме, е потвърдил, че това ще се промени съвсем скоро.

  Още догодина най-продаваният модел на компанията Cayenne ще получи своята т.нар. купе версия, която ще се противопостави срещу BMW X6, Mercedes-Benz GLE-Coupe и чисто новия Audi Q8.

  Рецептата за създаването на колата ще бъде добре доказана. Покривът ще бъде по-скосен в задната си част, а дизайнът ще бъде по-атлетичен. От това ще пострада основно пространството за багаж, както и пространството за пътниците на втория ред седалки.

  Под ламарините ще се крие стандартната техника от Caynne, което означава, че ще видим V6 и V8 бензинови мотори, както и 6-цилиндров дизел.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *