728 x 90

Вече и официално: Audi показа новия А1 с до 200 к.с.

Volkswagen Polo ви се струва твърде обикновен? SEAT Ibiza е малко по-евтин от това, което търсите? Audi вече има отговор за вас и той се казва А1, който току-що получи ново поколение. След като снимки на модела изтекоха вчера, сега производителят показа в целия си блясък най-малкия си модел. Той разполага с агресивен и доста

Volkswagen Polo ви се струва твърде обикновен? SEAT Ibiza е малко по-евтин от това, което търсите? Audi вече има отговор за вас и той се казва А1, който току-що получи ново поколение.

След като снимки на модела изтекоха вчера, сега производителят показа в целия си блясък най-малкия си модел. Той разполага с агресивен и доста отличителен дизайн като продажбите се очаква да стартират до края на тази година.

В зависимост от нивото на оборудване, колата ще може да се поръчва със 15-, 16- и 17-цолови колела, както и с двуцветна каросерия. 

Сред задвижващите агрегати има няколко предложения, като базов се явява 3-цилиндров агрегат с 95 к.с. На върха на гамата е нов 1.4-литров турбо мотор с 200 к.с., който може да се поръча само с автоматична трансмисия.

Впечатление в интериора прави наличието на виртуалния кокпит на Audi, който представлява голяма навигационна карта пред погледа на шофьора.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт