728 x 90

Audi S1 идва догодина с 250 к.с.

Според информация на Autocar, следващото поколение на спортния S1 ще дебютира към края на следващата година. На практика, това ознчава, че колата ще се появи около година след току-що излезлия нов А1. По предварителни данни, малкият спортист ще разполага с голям 2.0-литров турбо мотор. Той ще бъде настроен да доставя около 250 к.с. към всички

Според информация на Autocar, следващото поколение на спортния S1 ще дебютира към края на следващата година. На практика, това ознчава, че колата ще се появи около година след току-що излезлия нов А1.

По предварителни данни, малкият спортист ще разполага с голям 2.0-литров турбо мотор. Той ще бъде настроен да доставя около 250 к.с. към всички четири колела, като трансферът на тягата ще става посредством автоматична скоростна кутия с два съединителя и Quattro 4х4 система.

Планът на Audi с горещия хечбек е да привлече млади и напълно нови клиенти за марката. За да ги "примами", фирмата обещава ускорение от покой до 100 км/ч за под шест секунди.

Спортният дух на S1 ще бъде съчетан с високотехнологична кабина, която включва и виртуалния кокпит на марката с триизмерна навигация пред погледа на шофьора.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт