728 x 90

Audi подложи на леко освежаване А4 седан и комби

Audi подготви минимално обновление за А4 във версии седан и комби, като моделът вече е готов да се появи при дилърите. Визуалните подобрения са наистина едва забележими и се изчерпват с нов дизайн за предната броня и променени решетки в зависимост от нивото на оборудване. Отзад лесно различим е новият вид на бронята, както и

Audi подготви минимално обновление за А4 във версии седан и комби, като моделът вече е готов да се появи при дилърите. Визуалните подобрения са наистина едва забележими и се изчерпват с нов дизайн за предната броня и променени решетки в зависимост от нивото на оборудване.

Отзад лесно различим е новият вид на бронята, както и променените по форма изпускателни тръби и техните накрайници. Налице е и обновен каталог от модели джанти с размер от 16 до 19 цола.

В интериора откриваме възможност за нова цветова комбинация, както и полу-кожен салон с приходящи карбонови декоративни елементи по таблото и корите на вратите.

Засега не се съобщава за промени в двигателната гама, което означава, че А4 ще продължи да се продава с богат асортимент от дизелови и бензинови турбо мотори. Продажбите започват от третата четвърт на годината.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт