728 x 90

Suzuki Baleno ще се продава и с емблема на Toyota

    През май тази година Toyota и Suzuki сключиха споразумение, по силата на което двете компании ще си бъдат взаимно полезни. Suzuki ще разработи ново семейство двигатели с помощта на инженери от Toyota, докато Toyota ще получи някои от готовите модели на Suzuki с цел продажба на различни пазари. Първият резултат от партньорството ще видим под

    През май тази година Toyota и Suzuki сключиха споразумение, по силата на което двете компании ще си бъдат взаимно полезни. Suzuki ще разработи ново семейство двигатели с помощта на инженери от Toyota, докато Toyota ще получи някои от готовите модели на Suzuki с цел продажба на различни пазари.

    Първият резултат от партньорството ще видим под формата на компактен автомобил Suzuki Baleno, продаващ се в Индия с лого на Toyota. Очаква се версията на Toyota да получи и съвсем леко променен дизайн, за да се различава по-добре от оригинала.

    Информацията все още не е официална, но хора близки до двете компании коментират, че продажбата на новия модел ще стартира в началото на следващата година. Двете страни вече са одобрили и подписали промените, през които ще премине Baleno преди да получи лого на Toyota.

    Очаква се към Baleno да се присъедини и версия на Vitara, която също ще се брандира като Toyota. В обратна посока Corolla ще се превърне в Suzuki отново за индийския пазар.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт