728 x 90

Временно спират производството на Audi RS3

Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, новият цикъл за измерване на разход на гориво и вредни емисии, който ще влезе в сила от следващия месец, взе поредната си жертва. Става дума за спортния модел Audi RS3 във версиите му хечбек и седан, които ще бъдат свалени от поточната линия временно. Производството ще бъде възобновено в

Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, новият цикъл за измерване на разход на гориво и вредни емисии, който ще влезе в сила от следващия месец, взе поредната си жертва.

Става дума за спортния модел Audi RS3 във версиите му хечбек и седан, които ще бъдат свалени от поточната линия временно. Производството ще бъде възобновено в началото на следващата година.

Междувременно, в месеците до края на годината, немците ще се опитат да настроят софтуера на колата по такъв начин, че тя да отговаря на цикъла WLTP. Възможни са и хардуерни корекции.

RS3 използва 5-цилиндров 2.5-литров турбо бензинов мотор, чиято максимална мощност е почти 400 к.с. Възможно е в процеса на подготовка на модела за завръщане на поточните линии част от тази тяга да бъде загубена.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт