728 x 90

Ще има ли повдигната версия на Toyota Corolla?

    Новата мода сред производителите на масови модели се очертава да е лансирането на квазиофроуд версии, най-често получаващи означението Cross. Става въпрос за модификации, които се отличават от основния вариант на модела по повдигнатото окачване и допълнителните пластмасови елементи в екстериора на колата. Но се приемат изключително добре от купувачите. Интересното е, че такива модификации вече

    Новата мода сред производителите на масови модели се очертава да е лансирането на квазиофроуд версии, най-често получаващи означението Cross. Става въпрос за модификации, които се отличават от основния вариант на модела по повдигнатото окачване и допълнителните пластмасови елементи в екстериора на колата. Но се приемат изключително добре от купувачите.

    Интересното е, че такива модификации вече присъстват в гамата на почти всички компании – от Dacia от Audi.

    Най-вероятно скоро в тази група ще се впише и версията Cross на Toyota Corolla, естествено с повдигнато окачване, малко по-малки колела и естествено пластмасови апликации около калниците.

    Засега обаче от компанията няма потвърждение на този проект, но е логично развитието на моделната гама на Corolla в тази посока, най-малкото защото Auris е вече част от историята и няма да има застъпване между двамата автомобила.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт