728 x 90

Най-базовото Audi A1 няма радио и е с пластмасови тасове

Макар и Audi A1 да се числи към премиум моделите на пазара, дори и този автомобил може да бъде закупен в абсолютно базова версия, която не включва почти всички екстри от ценовата листа. Въпросното най-ниско ниво на оборудване не се предлага на всички пазари, но в Германия цената му е €21 700. Срещу тях клиентите получават

Макар и Audi A1 да се числи към премиум моделите на пазара, дори и този автомобил може да бъде закупен в абсолютно базова версия, която не включва почти всички екстри от ценовата листа.

Въпросното най-ниско ниво на оборудване не се предлага на всички пазари, но в Германия цената му е €21 700. Срещу тях клиентите получават базов бензинов мотор и ръчна скоростна кутия.

Както е видно от снимките, екстериорът на базовия А1 е доста опростен. Фаровете за халогенни, а вместо лети джанти откриваме пластмасови тасове. Черните елементи по предната броня са от евтина пластмаса, която не е покрита с лак, както при по-високите нива на оборудване.

Може би най-големият шок е липсата на радио. Точно така, срещу над 40 000 лв. ще получите автомобил, който няма дори и най-примитивна аудио система с радио и 4 говорителя. На мястото, на което обикновено стои екран за инфотейнмънт системата, сега има декоративно капаче, а под него се намират кръглите контролери на климатичната система и парното. Климатроник също липсва.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт