728 x 90

Обмислят спортна хибридна версия на новата Toyota Corolla

    Новото поколение Toyota Corolla Hatchbak, което замени досегашния Auris в Европа, се предлага с две различни хибридни задвижвания. Според последна информация, японците предвиждат и трета подобна моторизация, която ще се слага в спортна версия. Всъщност, тук не става дума за изцяло нова система, а за подобрена версия на вече съществуващата такава с 2.0-литров мотор. Говори

    Новото поколение Toyota Corolla Hatchbak, което замени досегашния Auris в Европа, се предлага с две различни хибридни задвижвания. Според последна информация, японците предвиждат и трета подобна моторизация, която ще се слага в спортна версия.

    Всъщност, тук не става дума за изцяло нова система, а за подобрена версия на вече съществуващата такава с 2.0-литров мотор. Говори се, че мощността може да бъде вдигната до около 250 к.с.

    "Смятаме, че е възможно. Можем да направим един по-вълнуващ спортен хибрид. Технологията я имаме, просто зависи от начина, по който я настройваме," коментира Йохан ван Жил, директор на Toyota в Европа.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт