728 x 90

Лидерът на Северна Корея смени Mercedes за Rolls-Royce

Лидерът на Северна Корея, Ким Чен Ун, се похвали с новата си придобивка. По време на посещението на американския държавен секретар, Майк Помпео, Чен Ун се появи с чисто нов черен Rolls-Royce Phantom. Изглежда возилото ще изпълнява ролята на нова представителна лимузина, която ще замени досегашната лимузина базирана на Mercedes-Benz S600 от 2012 г. Немската кола

Лидерът на Северна Корея, Ким Чен Ун, се похвали с новата си придобивка. По време на посещението на американския държавен секретар, Майк Помпео, Чен Ун се появи с чисто нов черен Rolls-Royce Phantom.

Изглежда возилото ще изпълнява ролята на нова представителна лимузина, която ще замени досегашната лимузина базирана на Mercedes-Benz S600 от 2012 г. Немската кола беше доработена специално от Pullman за целите на държавния лидер.

Интересното е, че в употреба от севернокорейските официални лица продължават да бъдат множество лимузини на почти преклонна възраст. В ескорта на Чен Ун могат да се видят мерцедеси на по 30 и повече години.

Наскоро лично Доналд Тръмп се похвали през своя колега от Северна Корея с новата си държавна лимузина. Става дума за The Beast, който се изработва от Cadillac.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт