728 x 90

Дебют преди дебюта – Toyota Corolla Sedan

Toyota би трябвало да покаже изцяло новото поколение Corolla седан по време на автомобилното изложение в Гуанджоу, Китай, след два дни. На 16 ноември возилото ще се появи за първи път пред публика и медии. Благодарение на бдителни фотографи, машината може да бъде видяна още днес в почти пълния си блясък. Снимките идват от подготовката за

Toyota би трябвало да покаже изцяло новото поколение Corolla седан по време на автомобилното изложение в Гуанджоу, Китай, след два дни. На 16 ноември возилото ще се появи за първи път пред публика и медии.

Благодарение на бдителни фотографи, машината може да бъде видяна още днес в почти пълния си блясък. Снимките идват от подготовката за изложението, където най-вероятно седанът ще заеме централно място на щанда на японците.

Колата ще бъде изградена върху платформата TNGA, която се използва още в Prius и C-HR. Очаква се Corolla седан да бъде по-голям от своя предшественик. Машината ще получи нова светодиодна оптика, агресивни брони и видоизменена радиаторна решетка. В салона на новата Корола ще има ново табло за управление.

Снимки: Ferd

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт