728 x 90

Mercedes може да извади модел под A-Class

    В последно време усилено се тиражират слухове, че Daimler планира спирането на бранда си Smart. Ако това наистина се случи в следващите пет до осем години, то най-вероятно този ход ще доведе до обогатяване на гамата на Mercedes-Benz. Според немски медии компанията разработва малък градски модел, който да се позиционира под A-Class и да се

    В последно време усилено се тиражират слухове, че Daimler планира спирането на бранда си Smart. Ако това наистина се случи в следващите пет до осем години, то най-вероятно този ход ще доведе до обогатяване на гамата на Mercedes-Benz.

    Според немски медии компанията разработва малък градски модел, който да се позиционира под A-Class и да се конкурира с Mini и Audi A1. Машината щяла да носи името A-City и да бъде разработена на платформата на следващото поколение A-Class.

    Разбира се, доста е рано да се каже дали наистина подобен модел е на чертожната дъска, тъй като се твърди, че ще го видим на пътя не по-рано от 2022 година.

    Ако след четири години бумът на кросоувърите и SUV автомобилите не е затихнал, новият малък модел ще се използва за база и на мини кросоувър. На практика возилото ще бъде без аналог в премиум средите.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт