728 x 90

Това е новият Volkswagen Caddy

Volkswagen Commercial Vehicles обяви, че ще покаже новото поколение Caddy по-късно този месец. Не знаем дали датата за дебют е сега, но немското издание Auto Motor und Sport разпространи официални снимки на возилото. Откриваме един доста по-добре изглеждащ автомобил от този, който все още е в продажба. Размерите са с една идея увеличени, а за

Volkswagen Commercial Vehicles обяви, че ще покаже новото поколение Caddy по-късно този месец. Не знаем дали датата за дебют е сега, но немското издание Auto Motor und Sport разпространи официални снимки на возилото.

Откриваме един доста по-добре изглеждащ автомобил от този, който все още е в продажба. Размерите са с една идея увеличени, а за първи път в баничарката виждаме и LED фарове.

Caddy най-накрая ще се базира на платформата MQB, което пък ще позволи на Volkswagen да заложи на частична електрификация за вариантите задвижвани с двигатели с вътрешно горене в близкото бъдеще.

Немците планират 48-волтова мека хибридна система, която ще позволи на баничарката да ускорява по-добре от покой и да има по-ниски нива на СО2 в градска среда.

Смята се, че новото Caddy ще бъде внедрено в моделната гама на Transporter и ще продължи да се предлага в пътническа и товарна версии.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт