728 x 90

Първи тийзър на новия VW Amarok, ще бъде разработен с Ford

    Volkswagen проведе годишната си пресконференция за медии, този път в изцяло онлайн вариант, по време на която беше публикувано и първото предварително изображение от второто поколение Volkswagen Amarok. По силата на споразумение, подписано между немците и Ford през миналата година, пикапът ще споделя части със следващото поколение Ford Ranger. По предварителен план и двете возила

    Volkswagen проведе годишната си пресконференция за медии, този път в изцяло онлайн вариант, по време на която беше публикувано и първото предварително изображение от второто поколение Volkswagen Amarok.

    По силата на споразумение, подписано между немците и Ford през миналата година, пикапът ще споделя части със следващото поколение Ford Ranger.

    По предварителен план и двете возила трябва да излязат през 2022 година. Засега не е ясно дали за база ще се ползва платформа на VW или на Ford, но по-вероятно на този етап изглежда второто.

    Скицата предсказва доста агресивно изглеждащ пикап, но спокойно можем да очакваме визията да бъде "по-смирена" за серийния модел.

    По силата на глобалното споразумение между двете компании следващото поколение Ford Transit Connect ще се базира на току-що дебютиралия нов VW Caddy.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт